ERODITE PROJECT ERASMUS PLUS PROJECT

Program of the Online Event "Local Case 1"

Organized by: JUST University- JORDAN

Prof. Mohammed Taleb Obaidat and Dr. Bara' W. Al-Mistarehi

June 24-26; 2021

Day	Title of the Day Topic	Sections No. and its title	Participants	Jordan's Time (Amman Local Time)	Duration for every section
Thursday 24-6-2021	Presentations about Curriculum for undergraduate courses with focus on Geomatics courses	Section No. 1: Presentation about Curriculum for undergraduate courses with focus on Geomatics courses	All Participants (Seven participants, every participant takes 10 minutes)	(3:00-4:15) pm	1:15 hour
		Break		(4:15-4:25)	10 min.
		Section No. 2: Discussion; Summary and Conclusions	All Participants	(4:25-6:00)	1:35 hour
Friday 25-6-2021	Presentations about Sustainable Development and Climate Changes effects in Geomatics, and Smart Transport Infrastructure	about Smart Transport Infrastructure	Prof. Mohammed Taleb Obaidat from JUST AND JADARA	(3:00-4:15) pm	1.15 hour
		DIEAK		(4:15 pm-4:25 pm)	10 min.
		Section No.2: Presentation about Sustainable Development and Climate Changes effects in Geomatics	Prof. Fayez A. Abdulla from JUST	(4:25-6:00)	1:35 hour
		Section No.3: Discussion; Summary and Conclusions	All Participants	(6:00-6:30) pm	30 minutes

Saturday	Presentations	Section No. 1:	Prof. Mohammed T.	(3:00-4:15) pm	1:15 hour
26-6-2021	about New Technologies in	Presentation about New Technologies in Geomatics	Obaidat from JUST AND JADARA		
	Geomatics, Cultural heritage	Break		4:15-4:25	10 min.
	monitoring; and Curriculum updates in undergraduate	Section No. 2: Presentation about Cultural heritage monitoring	Dr. Nawras Shatnawi from BAU	(4:25-6:00)	1:35 hour
	courses.	Section No.3 : Discussion; Summary and Conclusions	All Participants	(6:00-6:30) pm	30 min.
		Section No. 3: Presentation about Curriculum update in undergraduate courses	Dr. BARA' AL-MISTAREHI	(6:30-7:00) pm	30 min.
		Final Discussion and Results.	All Participants	(7:00-7:30) pm	30 min.